Az oxigénnel dúsított víz

Az oxigénnel dúsított víz jellemzői

Az élet legfontosabb alapeleme az oxigén és a víz! Tízezer évvel ezelőtt a Föld légkörének oxigéntartalma 38% -os volt. Ma, a jelentős erdőirtás és a magas széndioxid-kibocsátás miatt a légkör oxigéntartalma optimális esetben 21% -os. Pl. a nagyvárosokban a szennyezett levegőben ez az érték akár 18 % -ra is csökkenhet. Az emberi szervezetet az ilyen alacAsony oxigénszint jelentősen megterheli. Ekkora oxigénszint mellett a szövetek állandó oxigénhiányban szenvednek. Általában elmondható, hogy az ember egészségi állapota összefügg a szervezet oxigén szintjével. Tudományosan elfogadott tény, hogy a sejtek oxigénhiányos állapota kedvez a rákos sejtek szaporodásának. A plusz oxigén megfékezheti bizonyos ráktípusok esetén a daganatok fejlődését. Az oxigénterápiát daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére is használják. A mai kor emberének közel egyharmada oxigén hiánnyal küzd! Az ember fáradékony, levert lesz , hajlamosabb a betegségekre. Ha a szervezet elegendő oxigénhez jut, növekszik a sejtek energia szintje, nő az ember vitalitása,javul a közérzete. Sportolókon végzett kísérletek szerint az oxigénnel dúsított víz növelte a vizsgáltak teljesítő képességét, csökkentette a terhelés csúcsában mért pulzusszámot és a teljesítmény növekedés ellenére a vér tejsavszintje mérséklődött.Egy liter friss esővíz, vagy forrásvíz átlagosan 8-10 mg oxigént, az ivóvizünk már csak 3 – 5 mg -ot tartalmaz literenként. Az oxigént általában a tüdőnkön és a bőrünkön keresztül vesszük fel, de képesek vagyunk az italainkban lévő oxigént is hasznosítani. A megivott oxigén-dús vízből a molekuláris oxigén a száj-, a gyomor-, és a belek nyálkahártyáján keresztül felszívódva a véráramba kerül és onnan közvetlenül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe. Kedvező hatását úgy fejti ki, hogy rövid idő alatt megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti a fizikai fáradságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat. A gyomorba juttatott ilyen nemű oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel bevitt oxigénnel szemben közel a tízszerese ! Egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 35 -40 mg /l oxigéntartalmú vízzel érhetünk el. Az ilyen ásványvíz segíthet a sejtek megújításában, a méregtelenítésben, a betegségekből való gyorsabb felépülésben, a fájdalomcsillapításban, a krónikus fáradság leküzdésében és a légzési panaszok leküzdésében is.

Kiknek ajánlott az oxigénes ásványvíz?

  • intenzív fizikai és szellemi munkát végzőknek

  • sportolóknak

  • időseknek

  • fejfájással, migrénnel küszködőknek

  • cukorbetegeknek

  • légzőszervi betegségben szenvedőknek ( pl. asztma )

  • betegségek, műtétek után a gyorsabban gyógyulni vágyóknak

  • mindenkinek, aki vitalitását szeretné javítani

Kevesen tudják, hogy a túlsúly nem más, mint a szervezet reakciója, mert két fontos egyensúlyi tényező nincs rendben a szervezetben

  • az egészséges sav – lúg egyensúly

  • a sejtek egészséges oxigénszintje

A Brill ásványvíz természetes formában segít savas szervezetünk pH értékének beállításában, napi jódszükségletünk pótlásában és a hozzáadott orvosi tisztaságú oxigénnel a sejtek oxigénszintjét is növelni tudja.

Az eddigi tapasztalatok azt igazolták, hogy a víz ugyan korlátlanul fogyasztható, de az 50 – 60 mg/ l oxigéntartalmú Brill ásványvízből napi 0,5 -1 liter már jelentős közérzet javulást eredményez.

Mindezek a kedvező élettani hatások akkor várhatók, ha rendszeresen, lehetőleg naponta iszunk megfelelő mennyiségű oxigénnel dúsított Brill ásványvizet! A Brill ásványvíz egy minősített, természetes forrásból származó lágy, lúgos kémhatású és természetes jódot tartalmazó víz, ami napi rendszerességgel korlátlanul fogyasztható!

Mérsékelt sótartalmú ásványvíz , TDS : 390 mg/ l

Tegyen többet egészségéért!

2018-12-18T18:19:03+00:00